DaJoMaparty Music

Allround Party DJ

Mogelijkheden

ALLROUND DJ.

Voor kleine en grote feesten,  huiskamer DJ,  kleine of grote zalen, sportclub, of zakelijke feesten, zelfs op rondvaart schepen. Ik heb de beschikking over  installaties voor kleine en grote setups. De grote installatie gaat tot +- 200 mensen.. Groter is  ook mogelijk , ik heb diverse opties om extra apparatuur in te huren, zowel licht als geluid.

Diverse soorten feesten zijn mogelijk, zoals: verjaardagen, trouwerijen, jubilea, sportevenementen, sportclub, zakelijke feesten, dinerparty's, enz enz. Ik ben een Allround DJ en draai dan ook vele soorten muziek, zoals:  60ties, 70ties, 80ties, 90ties, Top40, Nederlandstalig, Apres Ski, Carnaval, Foute-avond, enz. Tevens zijn er mogelijkheden voor Karaoke, Playbackshows, licht en geluids-ondersteuning voor zangers / zangeressen, acts zoals bijvoorbeeld musicals voor scholen, campings of andere speciale gelegenheden.

Het licht en geluid is in eigen beheer, apparatuur van bekende merken zoals QSC, Martin, Shure, Senn Heiser, Pioneer, A&H, EV en Crown. 

Indien gewenst zijn er ook mogelijkheden om zangers / zangeressen voor u te regelen. De nodige contacten op dat gebied zijn beschikbaar. 

Ik vind het belangrijk om goed  af te stemmen wat uw behoeften en wensen zijn, daarom staan er geen prijzen op deze website. Een kleine opzet zoals een huiskamer kost nu eenmaal minder dan een groot bedrijfsfeest met 200 gasten.

Voor prijzen en mogelijkheden kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.                                                            

ContactKlik hier voor contact